Het nieuwe jaar staat weer voor de deur. Als we terugkijken op 2016 zien we vooral kansen liggen voor het volgende jaar. In veel uitdagingen zijn de eerste stappen gezet. Denk aan huisvesting voor statushouders, samenwerken aan leefbaarheid in een veranderende context en het optimaliseren van Nul op de meter (dat kán beter).

In 2017 wordt het tijd om sámen stappen te zetten! Tijd om van de gebaande paden af te wijken. Wij geven je graag een aantal routetips mee die we het afgelopen jaar hebben verzameld. Wellicht geeft deze wegwijspaal je net het zetje in de juiste richting als je je weg zoekt in de noordelijke roemte.

We wensen iedereen een roeg 2017 toe, waarin we samen aan de slag gaan met de spannende uitdagingen in onze noordelijke roemte!

Wil je deze routetips met je collega’s delen? Download hier de poster. Of stuur ons een mailtje dan sturen we een pakketje posters per post.

Volgens Dien maak je plannen niet achter je bureau. Daarom gaat ze graag op pad om te horen en zien wat er speelt in de noordelijke roemte. Ze heeft haar eigen studio voor sociaal ruimtelijke vraagstukken en werkt sinds 2015 als projectleider bij Roeg & Roem. Dien verbindt en prikkelt en denkt graag buiten gebaande paden.

Bekijk al onze bloggers