Goed nieuws uit Sappemeer! Het winkelpand waar we met labLOKAAL Groningen neerstreken heeft een nieuwe invulling gekregen. Met het labLOKAAL onderzoeken Roeg & Roem en Rizoem op praktische wijze het leegstandsvraagstuk en kansen voor herbestemming. Samen met een brede groep bewoners en professionals werken we in deze praktische en interactieve snelkookpansessies aan een alternatieve invulling voor een leegstand gebouw of braakliggend terrein.

Eind november vorig jaar bogen bewoners, ondernemers, creatieve denkers en specialisten zich over de mogelijkheden voor de 800 m2 bedrijfsruimte van Steelande die al een aantal jaar leegstond. Een taaie casus, maar iedereen zag wel mogelijkheden. Belangrijkste uitkomst van het labLOKAAL: het pand biedt nog volop kansen, maar een invulling dient zich niet vanzelf aan. Breng het pand dus actief onder de aandacht en kijk hiervoor niet alleen maar naar een puur commerciële invulling.  Als gevolg van de reuring die het labLOKAAL heeft veroorzaakt, heeft een ondernemer zich gemeld bij Steelande Wonen. En nu heeft het pand weer een prachtige invulling. Met woninginrichtingszaak Jopie Jong is de reuring  weer teruggekeerd aan de Noorderstraat!

Deze architect is doortastend, creatief en resultaatgericht. Een goede leefomgeving is waar het volgens haar om draait, helemaal wanneer dit samenkomt op ruimtelijk én sociaal vlak. Annette was van 2012 tot 2015 projectleider bij Roeg & Roem en nu werkzaam als architect bij TWA architecten.

Bekijk al onze bloggers