Roeg & Roem wordt gevormd door een netwerk van koplopers die betrokken zijn bij leefbaarheid in de noordelijke roemte. We inspireren elkaar met nieuwe initiatieven en delen onze kennis en ervaring.

“Voor mij werkt Roeg & Roem altijd verfrissend. Iedere keer vind ik er nieuwe ideeën, nieuwe contacten en nieuwe mogelijkheden die ik direct in mijn werk kan gebruiken.” Janneke Klijn van Wold & Waard

Waarom Roeg & Roem

Roeg & Roem biedt jou en je organisatie een passend netwerk waar je kennis en inspiratie op kan doen rondom thema’s als leefbaarheid, wonen, krimp en bewonersinitiatieven. Dit kan vrijblijvend, maar je kunt ook aangehaakt blijven als FAN of supporter.

  • 50 % korting op alle bijeenkomsten (workshops, excursies, debatten)
  • Invloed op en betrokkenheid bij ons programma
  • Aanschuiven aan de Stamtafel, het halfjaarlijkse netwerkmoment op een verrassende plek
  • Toegang tot Spitsuurtje, de roege versie van een expertmeeting
  • Vermelding op onze website
  • Onderdeel van een veelzijdig en betrokken netwerk in Noord-Nederland

FAN

Sinds 2008 wordt Roeg & Roem financieel en inhoudelijk gesteund door verschillende partijen die actief zijn in en voor de noordelijke dorpen en wijken. Onze FANs vinden het belangrijk dat Noord Nederland en de mooie dingen die hier gebeuren op de kaart worden gezet. Hun kennis en ervaring hierover te delen. En onderdeel te zijn van een netwerk waar ook thema’s specifiek voor het noorden, denk aan krimp, de trek naar de stad en aardbevingen aan bod komen.

Supporter

Als frisse denker staan onze paarse laarzen jou vast goed! We kunnen niet zonder de nieuwe spelers in het noordelijke leven, wonen en werken: bewonersorganisaties en kleine ondernemers. Onze supporters zijn een onmisbare aanvulling op het netwerk en de samenwerkingen in de noordelijke roemte.

Onderdeel van ons netwerk worden?

Het FANschap bestaat uit een jaarlijkse financiële bijdrage van € 5.000 en een actieve inhoudelijke bijdrage. Voor bewonersorganisaties en zzp’ers bieden we het SUPPORTERschap in ruil voor een bijdrage aan een activiteit of de website.

Interesse? Meld je aan als FAN of supporter.

Aangesloten FANS

Aangesloten Supporters