Wanneer

26 maart 2015

Hoe laat

07:30

Waar

Tuinindestad

Op donderdag 26 maart organiseren wij de halfjaarlijkse bijeenkomst exclusief voor onze FANs. Dit keer is dat een FANontbijt om 7.30 uur bij Tuinindestad in Groningen.

Onder het genot van een heerlijk biologisch ontbijtje blikken we samen met de FANs terug op 2014. En natuurlijk geven we ook een korte vooruitblik op wat er dit jaar op de agenda staat. Zo zijn we onder andere bezig de Broedplaats Wijkvernieuwing vorm te geven. Ook is het altijd een goed moment voor de FAN’s om elkaar weer te ontmoeten en even bij te praten over alle ontwikkelingen in de dorps- en wijkvernieuwing.

Tuinindestad is een groene ontmoetingsplek aan de rand van de stad Groningen waar van alles gebeurt. Zo kan je er twee keer per week gratis eten bij The Free Café, kinderen kunnen er vrij buiten spelen en er worden diverse workshops en bijeenkomsten georganiseerd.

Geen FAN maar wel geïnteresseerd?

Ook graag onderdeel uitmaken van het FAN-netwerk? En nieuwsgierig geworden naar wat Roeg & Roem doet? Informeer naar de mogelijkheden om deel te nemen aan het FANontbijt. Je bent welkom! Want de toekomst van de wijkvernieuwing draait voor een groot deel om het sluiten van nieuwe coalities.

We zien je graag op donderdag 26 maart!

Gedreven, verbindend en inhoudelijk thuis in zowel het sociale als het fysieke domein. Was van 2012 tot 2015 projectleider bij Roeg & Roem.

Bekijk al onze bloggers