Wanneer

9 februari 2017

Hoe laat

7:30 - 9:30

Waar

JOP Groningen

Twee keer per jaar nodigt Roeg & Roem haar FANs en supporters uit voor een netwerkmoment. Tijdens een ontbijtje op een inspirerende plek praten we bij. Donderdag 8 december zijn we te gast bij Jeugdcentrum Oosterpark in Groningen. 

Terugblik

Tijdens het ontbijt met een echt kopje JOP-koffie, blikken we terug op het afgelopen jaar. Een jaar vol bijeenkomsten rond actuele thema’s, op inspirerende plekken, met enthousiaste en betrokken mensen. Wat is ons bijgebleven, welke lessen hebben we geleerd?

JOP Groningen

Het JOP zet zich al sinds 1976 in voor de multiculturele jeugd in de wijk. De beheerder van Jeugdcentrum Oosterpark zal ons over hun activiteiten en uitdagingen vertellen. Uiteraard is er ook voldoende tijd om bij te praten en de banden aan te halen.

Aanschuiven?

Dat kan! Sluit je aan bij ons netwerk van FANs en supporters of doe eens mee als introducee. Meld je hieronder aan of stuur ons een mailtje.

Roeg & Roem biedt jou en je organisatie een passend platform waar jij je netwerk kan uitbreiden en inspiratie op kan doen rondom thema’s als leefbaarheid, bewonersinitiatieven, krimp en wonen.Het FANschap staat open voor alle organisaties betrokken bij het wonen en werken in leefbare wijken en dorpen. Voor bewoners(organisaties) en zzp’ers bieden we het SUPPORTERschap.

Oosterpark Groningen

Volgens Dien maak je plannen niet achter je bureau. Daarom gaat ze graag op pad om te horen en zien wat er speelt in de noordelijke roemte. Ze heeft haar eigen studio voor sociaal ruimtelijke vraagstukken en werkt sinds 2015 als projectleider bij Roeg & Roem. Dien verbindt en prikkelt en denkt graag buiten gebaande paden.

Bekijk al onze bloggers