Wanneer

8 april 2016 - 8 april 2016

Hoe laat

Waar

provincie Groningen

Gemiddeld waarderen Groningers hun provincie met een 8. Dit blijkt uit een onderzoek van het Sociaal Planbureau Groningen. Een mooi cijfer, maar hoe kan het nog mooier, leuker en beter? De provincie Groningen wil het graag weten, want ze willen graag aan de slag. Samen met u! Van maandag 4 tot en met vrijdag 8 april kunt u bellen naar 050 – 316 4190.

Goed leven

De provincie organiseert de meldweek om te horen wat de Groningers belangrijk vinden, wat er voor zorgt dat het goed wonen is in hun wijk of dorp. Want dat weten zij natuurlijk het allerbeste! Dit bepaalt straks mede hoe het extra geld voor de leefbaarheid, in totaal 22 miljoen euro, besteed kan worden. Deze subsidiepot is de komende vier jaar beschikbaar, als impuls voor de leefbaarheid in onze provincie.

Belteam

Tijdens de meldweek zit een belteam van Statenleden van 9.00 tot 21.00 uur voor u klaar. Ook gaan Statenleden de provincie in, samen met de ideeënmakelaars van de Ideeënbank om met u van gedachten te wisselen.

Van maandag 4 tot en met vrijdag 8 april kunt u bellen naar 050 – 316 4190. Of neem een kijkje op de site van Meldweek Leefbaarheid. Meer informatie vindt u hier.

Volgens Dien maak je plannen niet achter je bureau. Daarom gaat ze graag op pad om te horen en zien wat er speelt in de noordelijke roemte. Ze heeft haar eigen studio voor sociaal ruimtelijke vraagstukken en werkt sinds 2015 als projectleider bij Roeg & Roem. Dien verbindt en prikkelt en denkt graag buiten gebaande paden.

Bekijk al onze bloggers