Wanneer

27 september 2017

Hoe laat

13:00 - 22:30

Waar

Voormalig Suikerunie terrein

Na 2 edities van Het Grootste Kennisfestival van Nederland, is het nu tijd voor Het Grootste Kennisfestival van Noord-Nederland. En wel op 27 september. Het is geen festival voor een specifieke branche of vakgebied, juist niet. Want echte vernieuwing komt juist vaak van buiten. Dus ben je op zoek naar nieuwe en werkende vormen van innoveren, organiseren, besturen, samenwerken en ondernemen? Haal inspiratie en kennis op bij 5 podia, 50 sprekers, luister naar 8 bands en geniet van lekker eten en drinken.

Waarom?

Drijvende krachten achter het festival zijn Rudie Jansman en Kornelis Wetsema. “Iedere verandering begint met een goed verhaal. De belangrijkste reden om het festival organiseren is het platform dat we bieden voor al die verhalen. We bieden een plek aan mensen die willen vernieuwen. Waar ze inspiratie, handvaten en ideeën kunnen opdoen en gelijkgezinden ontmoeten. Niet voor mensen die moeten, maar voor mensen die willen. Want alleen die hebben het lef en de energie om echt iets te veranderen. Door al die nieuwe kennis en ervaring toegankelijk te maken voor heel veel mensen. En ook omdat we door de ontmoeting met ‘lotgenoten’ met vergelijkbare ambities en worstelingen de weg wat makkelijker kunnen maken. Aanzetten tot actie en experimenten. Geen festival voor een specifieke branche of vakgebied, juist niet. Echte vernieuwing komt juist vaak van buiten. En dat is een goede reden om vooral ook naar buiten te kijken, over alle schuttingen heen. Te dwalen door ‘kennisland’ en onverwachts een inzicht tegen te komen dat je echt helpt.” Aldus de beide heren in hun blog.

Meer informatie

Voor meer informatie over sprekers, het verkrijgen van een ticket en nog veel meer: bekijk de website van het Kennisfestival.

Energieweg 10, 9743 AN Groningen

Gezien op: Het Grootste Kennisfestival van Noord-Nederland