Wanneer

12 april 2017 - 12 maart 2017

Hoe laat

17.00 - 21.00

Waar

Biotoop

N.B. Deze bijeenkomst is op uitnodiging.

Roeg & Roem organiseert op 12 april een diner met betrokkenen bij het wonen en leven in de noordelijke roemte. Centraal staat de vraag: Wat betekent het Noorden voor ons? Uitdagingen komen op ons af en we bewegen mee en geven richting met ons beste kunnen. Wat bindt ons in het Noorden en welke kant willen we op? Waar zit mijn kracht en waar heb ik anderen bij nodig? En wat kan Roeg & Roem daar nog meer in betekenen?

Wat gaan we doen?

We zoeken elkaar op tijdens een stevige maaltijd in de Biotoop in Haren. Daar zullen een aantal mensen waaronder kunstenaar Erik Wong hun visie voor het Noorden pitchen. Wong weet mensen uit heel het land te verleiden naar zijn ‘huis aan het einde van de wereld’ af te reizen. En is er goed in de kwaliteiten die wij hier in het Noorden hebben bloot te leggen.

Tijdens de Roege Praat vragen we iedereen om in een korte pitch zijn of haar ideeën en visie voor het Noorden te delen. Of ze nu groot of klein zijn.

Sneltekenaar Reinoud Bekkema zal de verschillende visies proberen te vangen in beeld. Zo schetsen we letterlijk samen de toekomst van het Noorden.

De beste pitch wordt beloond met een overnachting bij Wongema. A home at the end of the world. Nait slecht op z’n Grunnings.

Stevig netwerk dankzij leden

Roeg & Roem is een stevig netwerk dat mensen bindt die werken aan de Noordelijke Roemte. Een netwerk is alleen levendig en betekenisvol dankzij betrokken en inspirerende leden. We willen ons Roeg & Roem-netwerk graag verder uitbreiden, verstevigen en verdiepen. Daarin heb jij iets te bieden. En wij jou vast ook, al zeggen we ’t zelf…

Aanmelden kan via onderstaand formulier. Neem gerust een collega mee!

 

Kerklaan 30 Haren

Merel is altijd op zoek naar manieren om het beste in elkaar naar boven te halen. Want het is daar waar mensen elkaar ontmoeten dat er iets bijzonders kan ontstaan. Het zijn dan ook niet haar studies filosofie en journalistiek waar ze het meest van leert maar de plekken waar ze komt en de bijzondere mensen die ze daar spreekt. Met veel plezier is ze sinds 2016 projectleider bij Roeg & Roem

Bekijk al onze bloggers